ub.lt

Naujienos, laisvalaikis, renginiai – ub.lt

  • Naujausios
  • Lietuva ir pasaulis
    • Ekonomika ir verslas
    • Lietuva
    • Pasaulis
    • Įdomu
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
    • Mokslas
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Horoskopai

ub.lt

Naujienos, laisvalaikis, renginiai – ub.lt

Search
  • Naujausios
  • Lietuva ir pasaulis
    • Ekonomika ir verslas
    • Lietuva
    • Pasaulis
    • Įdomu
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
    • Mokslas
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Horoskopai
Sekite mus
Titulinis » Receptai » Naudinga » Kaip pasigaminti tobulą pomidorų padažą: slaptasis ingredientas
Naudinga

Kaip pasigaminti tobulą pomidorų padažą: slaptasis ingredientas

Rita Barčienė
Autorius Rita Barčienė
Publikuota: 2025-11-11
Komentarų: 0
1 min. skaitymo
Kaip pasigaminti tobulą pomidorų padažą: slaptasis ingredientas
Kaip pasigaminti tobulą pomidorų padažą: slaptasis ingredientas

Kiekvienas virėjas žino: naminis pomidorų padažas yra daug skanesnis nei pirktas parduotuvėje. Patiekalo gamyba taip pat nėra sudėtinga. Tereikia keptuvėje pakepinti svogūnų, česnakų ir pomidorų mišinį su druska, pipirais ir kitais prieskoniais. Tokiu būdu pagaminamas labai skanus patiekalas, kuris puikiai dera prie daugelio garnyrų.

Yra paslaptis, kaip jau ir taip skanų padažą paversti tikru kulinariniu šedevru. Puikų rezultatą suteikia – sviestas! Tačiau produktą į keptuvę reikia dėti tam tikru momentu.

Kaip teisingai pagaminti pomidorų padažą

Į keptuvę įpilkite šiek tiek alyvuogių aliejaus ir padėkite indą ant viryklės. Po to į keptuvę suberkite kubeliais supjaustytus svogūnus. Kai tik svogūnai pradės ruduoti, į keptuvę suberkite smulkintus česnakus. Vėliau į keptuvę sudėkite pomidorų griežinėlius. Nepamirškite mišinio pasūdyti, pagardinti pipirais ir įberti mėgstamų prieskonių.

Po 20 minučių atėjo laikas slaptajam ingredientui: į padažą įdėkite porą gabalėlių sviesto. Dėl šio produkto padažas bus kreminės konsistencijos, minkštesnis ir gardesnis. Padažas bus ne toks rūgštus.

Taip pat skaitykite

Naminė čiabata
Naminė čiabata – lengviau nei galvojate
2025-10-16
Rauginti kopūstai receptas žiemai
Pasakiškai skanūs rauginti kopūstai žiemai – receptas patiks net ir nemėgstantiems gaminti
2025-07-01
Žiemos kvapas stiklainyje: šis džiovintas vaisius ne tik kvepia Kalėdomis, bet ir slepia daugiau naudos, nei manėte
Žiemos kvapas stiklainyje: šis džiovintas vaisius ne tik kvepia Kalėdomis, bet ir slepia daugiau naudos, nei manėte
2025-12-17
Gardus slyvų padažas žiemai: puikiai dera su mėsos patiekalais!
Gardus slyvų padažas žiemai: puikiai dera su mėsos patiekalais!
2025-10-09

Jei į keptuvę įdėsite išvirtus makaronus ir įmaišysite juos į beveik išvirusį padažą, puikus patiekalas bus paruoštas per kelias minutes!

Nuotraukos asociatyvinės © Canva.

ŽYMOS:Padažaipomidorų padažas

AutoriusRita Barčienė
Esu Rita Barčienė – dalinuosi receptais, kurie tinka ir kasdienai, ir ypatingoms progoms. Mėgstu atrasti naujus skonius, bet taip pat branginu tradicinius lietuviškos virtuvės patiekalus. Mano tikslas – įkvėpti Jus gaminti su meile ir be streso, kad virtuvė taptų malonia vieta eksperimentuoti ir džiaugtis rezultatais.

Rekomenduojami Video

Jums gali patikti

Kurioje stiklinėje yra daugiau vandens? Šis galvosūkis privers pamąstyti!
Gyvenimas

Kurioje stiklinėje yra daugiau vandens? Šis galvosūkis privers pamąstyti!

Gerti ar negerti? 3 mitai apie tirpią kavą
Sveikata ir grožis

Gerti ar negerti? 3 mitai apie tirpią kavą

Kodėl spalio laiko sukimas šįkart mums į naudą?
Gyvenimas

Kodėl spalio laiko sukimas šįkart mums į naudą?

Kodėl turėtumėte dažniau gerti imbiero arbatą: ekspertai įvardino naudą
Sveikata ir grožis

Kodėl turėtumėte dažniau gerti imbiero arbatą: ekspertai įvardino naudą

Rauginti kopūstai: kaip jie gerina virškinimą, stiprina imunitetą ir puoselėja odą
Sveikata ir grožis

Rauginti kopūstai: kaip jie gerina virškinimą, stiprina imunitetą ir puoselėja odą

ub.lt – įdomus ir gyvas portalas, skirtas visiems, mėgstantiems patikimą informaciją ir naudingus patarimus, paversiančius kasdienį gyvenimą lengvesniu. Skaitykite ir mėgaukitės!

Mūsų populiariausios

Sodas ir daržas
Namai ir patarimai
Sveikata ir grožis
Mokslas
Receptai

Bendradarbiaukime

Kontaktai

Sekite mus
@ 2025 Visos teisės saugomos
  • Kontaktai
  • Privatumo ir slapukų politika
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?