ub.lt

Naujienos, laisvalaikis, renginiai – ub.lt

  • Naujausios
  • Lietuva ir pasaulis
    • Ekonomika ir verslas
    • Lietuva
    • Pasaulis
    • Įdomu
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
    • Mokslas
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Horoskopai

ub.lt

Naujienos, laisvalaikis, renginiai – ub.lt

Search
  • Naujausios
  • Lietuva ir pasaulis
    • Ekonomika ir verslas
    • Lietuva
    • Pasaulis
    • Įdomu
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
    • Mokslas
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Horoskopai
Sekite mus
Titulinis » Receptai » Salotos » Brokolių ir skrudintų anakardžių salotos
Receptai

Brokolių ir skrudintų anakardžių salotos

Vaida Bučinskienė
Autorius Vaida Bučinskienė
Publikuota: 2025-08-05
Komentarų: 0
1 min. skaitymo
Brokolių ir skrudintų anakardžių salotos
Brokolių ir skrudintų anakardžių salotos

Brokolių ir skrudintų anakardžių salotos – lengvas ir skanus brokolių patiekalas, kuriame dera traškūs anakardžių riešutai, aštrus raudonasis čili bei sojos padažo ir sezamo aliejaus aromatai.

Brokolių ir skrudintų anakardžių salotos: receptas

Šis patiekalas tinka tiek kaip garnyras, tiek kaip lengvas užkandis sveikos mitybos mėgėjams.

Ingredientai:

  • 100 g brokolių
  • 1 raudonoji aitrioji paprika
  • 55 g skrudintų anakardžių riešutų
  • 2 valg. š. sojų padažo
  • 1 valg. š. sezamų aliejaus

Maisto produktų nuolaidos, akcijos. Apsilankykite - nuolaidos.lt

Gaminimo eiga:

1. Užvirti puodą su sūdyta vandeniu.
2. Sudėti žiedynais smulkintus brokolius ir virti 5-6 min arba kol šiek tiek suminkštės.
3. Nusausinti brokolius ir sudėti į dubenį.
4. Pabarstyti smulkintu raudonuoju čili ir anakardžių riešutais.
5. Pagardinti sojos padažu ir sezamo aliejumi. Gerai išmaišyti ir patiekti.

Taip pat skaitykite

Tortilijos pica pusryčiams
Tortilijos pica pusryčiams
2025-06-04
Sausainiai su morkomis ir kreminiu sūriu
Sausainiai su morkomis ir kreminiu sūriu
2025-07-18
Sūrio ir alyvuogių bandelės (scones)
Sūrio ir alyvuogių bandelės (scones)
2025-06-04
Bananinės spurgytės
Bananinės spurgytės
2025-07-25

Recepto šaltinis: bbc.co.uk/food

Nuotraukos asociatyvinės © Canva.

ŽYMOS:Anakardžiaibrokoliaisalotos

AutoriusVaida Bučinskienė
Vaida čia! Esu maisto turinio redaktorė portale ub.lt ir maistas yra mano aistra. Nuolat ieškau naujų skonių, eksperimentuoju virtuvėje, testuoju receptus ir visa tai įamžinu nuotraukose. Esu tikra, kad nėra neskanaus maisto – tiesiog kartais prireikia atrasti ir tinkamai panaudoti produktus!

Rekomenduojami Video

Jums gali patikti

Krevečių ryžiai su keptu kiaušiniu
Receptai

Krevečių ryžiai su keptu kiaušiniu

2025-06-05
Kaip pasigaminti burokėlių sultis - receptas su apelsinais ir morkomis
Gėrimai

Kaip pasigaminti burokėlių sultis – receptas su apelsinais ir morkomis

2025-07-12
Jautienos karis
Mėsos patiekalai

Jautienos karis – aromatingas ir gardus

2025-07-14
Kodėl marinuojant mėsą reikia aliejaus?
Naudinga

Kodėl marinuojant mėsą reikia aliejaus? Triukai, kurie pakeis jūsų kepsnių skonį!

2025-07-08

ub.lt – įdomus ir gyvas portalas, skirtas visiems, mėgstantiems patikimą informaciją ir naudingus patarimus, paversiančius kasdienį gyvenimą lengvesniu. Skaitykite ir mėgaukitės!

Mūsų populiariausios

Sodas ir daržas
Namai ir patarimai
Sveikata ir grožis
Mokslas
Receptai

Bendradarbiaukime

Kontaktai

Sekite mus
@ 2025 Visos teisės saugomos
  • Kontaktai
  • Privatumo ir slapukų politika
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?