ub.lt

Naujienos, laisvalaikis, renginiai – ub.lt

  • Naujausios
  • Lietuva ir pasaulis
    • Ekonomika ir verslas
    • Lietuva
    • Pasaulis
    • Įdomu
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
    • Mokslas
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Horoskopai

ub.lt

Naujienos, laisvalaikis, renginiai – ub.lt

Search
  • Naujausios
  • Lietuva ir pasaulis
    • Ekonomika ir verslas
    • Lietuva
    • Pasaulis
    • Įdomu
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
    • Mokslas
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Horoskopai
Sekite mus
Titulinis » Receptai » Juodųjų serbentų uogienė
Naudinga

Juodųjų serbentų uogienė

Vaida Bučinskienė
Autorius Vaida Bučinskienė
Publikuota: 2025-08-16
Komentarų: 0
1 min. skaitymo
Juodųjų serbentų uogienė
Juodųjų serbentų uogienė

Juodųjų serbentų uogienė – sodrus, šiek tiek rūgštokas skonis, kuris leis mėgautis trupinėliu vasaros visus metus.

Juodųjų serbentų uogienė: receptas

Tai puikus priedas prie pusryčių bandelių, skrudintos duonos ar desertų, suteikiant ryškų ir natūralų skonio akcentą.

Ingredientai:

  • 300 g šviežių juodųjų serbentų
  • 300 g cukraus
  • 1 citrina (tik sultys)

Maisto produktų nuolaidos, akcijos. Apsilankykite - nuolaidos.lt

Gaminimo eiga:

1. Nuimti visus juodųjų serbentų kotelius, sudėti uogas į puodą, užpilti 250 ml vandens ir užvirti.
2. Virti ant silpnos kaitros 20 min arba tol, kol serbentų odelės taps labai minkštos ir skystis beveik išgaruos.
3. Suberti cukrų ir supilti citrinos sultis. Užvirti dar kartą ir virti kol mišinys pasieks 105 °C pagal cukraus termometrą.
4. Palikti keletą minučių atvėsti, tada supilti į karštus, švarius stiklainius ir iškart uždaryti.

Taip pat skaitykite

Žaliųjų lęšių troškinys su migdolais
Žaliųjų lęšių troškinys su migdolais
2025-07-14
Keptų bulvių salotos su kukurūzais ir saulėje džiovintais pomidorais
Keptų bulvių salotos su kukurūzais ir saulėje džiovintais pomidorais
2025-08-09
Naminių sausainių desertas su zefyrais
Naminių sausainių desertas su zefyrais
2025-06-08
Bulvių pica patiks visai šeimai
Šis patiekalas padės pamiršti jūsų vaikams picą. Receptas tikrai vertas dėmesio!
2025-07-01

Recepto šaltinis: bbc.co.uk/food

Nuotraukos asociatyvinės © Canva.

ŽYMOS:Juodieji serbentaiJuodųjų serbentų uogienėPaprasta uogienėSerbentų uogienėUogienė

AutoriusVaida Bučinskienė
Vaida čia! Esu maisto turinio redaktorė portale ub.lt ir maistas yra mano aistra. Nuolat ieškau naujų skonių, eksperimentuoju virtuvėje, testuoju receptus ir visa tai įamžinu nuotraukose. Esu tikra, kad nėra neskanaus maisto – tiesiog kartais prireikia atrasti ir tinkamai panaudoti produktus!

Rekomenduojami Video

Jums gali patikti

Sluoksniuotos tešlos kąsneliai
Receptai

Sluoksniuotos tešlos kąsneliai

2025-07-07
Affogato
Gėrimai

Affogato – tobulas kavos ir ledų duetas

2025-07-18
Midijų sriuba su daržovėmis
Sriubos

Midijų sriuba su daržovėmis – lengviems vasaros pietums

2025-08-07
Skaniausia naminė adžika
Naudinga

Skaniausia naminė adžika

2025-07-06

ub.lt – įdomus ir gyvas portalas, skirtas visiems, mėgstantiems patikimą informaciją ir naudingus patarimus, paversiančius kasdienį gyvenimą lengvesniu. Skaitykite ir mėgaukitės!

Mūsų populiariausios

Sodas ir daržas
Namai ir patarimai
Sveikata ir grožis
Mokslas
Receptai

Bendradarbiaukime

Kontaktai

Sekite mus
@ 2025 Visos teisės saugomos
  • Kontaktai
  • Privatumo ir slapukų politika
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?