Kreminio sūrio glajus desertams – tai švelnios, kreminės tekstūros glajus, pasižymintis lengvu saldumu. Universalus ir maloniai tirpstantis, šis glajus paverčia desertus dar jaukesniais ir išraiškingesniais.
Kreminio sūrio glajus desertams: receptas
Kremas puikiai dera su pyragais, keksiukais ar sausainiais, suteikdamas jiems šilkinį sluoksnį ir sodresnį skonį.
Ingredientai:
- 150 g sviesto (kambario temperatūros)
- 45 g cukraus
- 300 g kreminio sūrio
Maisto produktų nuolaidos, akcijos. Apsilankykite - nuolaidos.lt
Gaminimo eiga:1. Sudėti minkštą sviestą ir cukrų į didelį dubenį.
2. Plakti rankiniu plaktuvu 2-3 min, kol masė taps šviesi ir puri.
3. Įmaišyti kreminį sūrį ir plakti kol glajus taps lygus. Nepersistengti plakant, kad glajus netaptų per skystas.
4. Paruoštą kremą naudoti tortams sutepti ar kitiems desertams ruošti.
Recepto šaltinis: bbc.co.uk/food
Nuotraukos asociatyvinės © Canva.