ub.lt

Naujienos, laisvalaikis, renginiai – ub.lt

  • Naujausios
  • Lietuva ir pasaulis
    • Ekonomika ir verslas
    • Lietuva
    • Pasaulis
    • Įdomu
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
    • Mokslas
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Horoskopai

ub.lt

Naujienos, laisvalaikis, renginiai – ub.lt

Search
  • Naujausios
  • Lietuva ir pasaulis
    • Ekonomika ir verslas
    • Lietuva
    • Pasaulis
    • Įdomu
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
    • Mokslas
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Horoskopai
Sekite mus
Titulinis » Receptai » Mėsos patiekalai » Labai skanūs vištienos kepsniai sūrio-česnako tešloje: paruošite greitai ir be didelių pastangų!
Mėsos patiekalai

Labai skanūs vištienos kepsniai sūrio-česnako tešloje: paruošite greitai ir be didelių pastangų!

Rita Barčienė
Autorius Rita Barčienė
Publikuota: 2025-09-24
Komentarų: 0
2 min. skaitymo
vištienos kepsniai sūrio-česnako tešloje
vištienos kepsniai sūrio-česnako tešloje

Tai – puiki idėja šios dienos pietums. Jei norite išbandyti naują receptą, jums tikrai patiks vištienos kepsniai sūrio-česnako tešloje. Tereikės paruošti tešlą ir pašauti kepsnius į orkaitę: šį skanų patiekalą paruošite greitai ir be didelių pastangų.

Labai skanūs vištienos kepsniai sūrio-česnako tešloje: receptas

Jums reikės:

  • 500 g vištienos krūtinėlės
  • 3 kiaušinių
  • 100 g tarkuoto sūrio
  • 1 indelio natūralaus jogurto
  • 1 česnako skiltelės
  • Druskos
  • Maltų juodųjų pipirų
  • 4 valg. š. džiūvėsėlių (nebūtina)

Garnyrui (pasirinktinai):

  • Bulvių košė
  • Keptos bulvės
  • Daržovių salotos

Kaip gaminti?

Taip pat skaitykite

Sūrio ir vyno derinimo menas: kaip pasirinkti tobulą kombinaciją?
Sūrio ir vyno derinimo menas: kaip pasirinkti tobulą kombinaciją?
2025-07-17
100 metų senumo patarimas, kaip paruošti tobulą aguonų vyniotinį!
100 metų senumo patarimas, kaip paruošti tobulą aguonų vyniotinį!
2025-12-01
Imbieriniai avižiniai batonėliai
Imbieriniai avižiniai batonėliai
2025-12-15
Takos su plėšyta kiauliena - lengvai paruošiami ir mano šeimos mėgstamiausi!
Takos su plėšyta kiauliena – lengvai paruošiami ir mano šeimos mėgstamiausi!
2025-07-18
  • Nusausinkite nuplautą vištienos krūtinėlę.
  • Supjaustykite plonesniais griežinėliais.
  • Pabarstykite druska ir pipirais.
  • Taip pat galite naudoti mėgstamus prieskonius ar šviežias žoleles.
  • Įtrinkite vištieną išspaustu česnaku.
  • Jei turite laiko, taip paruoštą vištieną kurį laiką palaikykite šaldytuve. Jei ne, iš karto ruoškite kepsnius.
  • Aš dažniausiai prieskoniais ištrintą vištieną palieku šaldytuve per naktį.

Paruoškite jogurtinį padažą:

  • Dubenyje sumaišykite jogurtą su smulkiai tarkuotu sūriu.
  • Sudėkite susmulkintą česnaką ir įmuškite kiaušinius.

Vištienos gabalėlius pamirkykite šiame padaže ir sudėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą. Likusį mišinį sluoksniuokite ant mėsos.

Galiausiai pabarstykite džiūvėsėliais.

Pašaukite į įkaitintą orkaitę.Kepkite 200-220 laipsnių temperatūroje.Kepimo laikas priklauso nuo orkaitės. Įprastai pakanka 25 minučių.

Patiekite su pasirinktu garnyru. Man labiausiai patinka su bulvių koše.

Skanaus!

Nuotraukos asociatyvinės © Canva.

ŽYMOS:Česnakassūrisvištiena

AutoriusRita Barčienė
Esu Rita Barčienė – dalinuosi receptais, kurie tinka ir kasdienai, ir ypatingoms progoms. Mėgstu atrasti naujus skonius, bet taip pat branginu tradicinius lietuviškos virtuvės patiekalus. Mano tikslas – įkvėpti Jus gaminti su meile ir be streso, kad virtuvė taptų malonia vieta eksperimentuoti ir džiaugtis rezultatais.

Rekomenduojami Video

Jums gali patikti

Astrologai įvardijo Zodiako ženklus, kuriems galite patikėti pinigus
Horoskopai

Astrologai įvardijo Zodiako ženklus, kuriems galite patikėti pinigus

Gydytoja pasakojo, kam ir kodėl nereikėtų valgyti šaltienos
Sveikata ir grožis

Gydytoja pasakojo, kam ir kodėl nereikėtų valgyti šaltienos

Kaip išsirinkti maudymosi kostiumėlį pagal figūros tipą
Gyvenimas

Kaip išsirinkti maudymosi kostiumėlį pagal figūros tipą 2025 metų vasarai

Citrininis mėlynių pyragas
Desertai

Citrininis mėlynių pyragas

Medus: kokia nauda ir rizika slypi šiame aukso grynuolyje?
Gyvenimas

Medus: kokia nauda ir rizika slypi šiame aukso grynuolyje?

ub.lt – įdomus ir gyvas portalas, skirtas visiems, mėgstantiems patikimą informaciją ir naudingus patarimus, paversiančius kasdienį gyvenimą lengvesniu. Skaitykite ir mėgaukitės!

Mūsų populiariausios

Sodas ir daržas
Namai ir patarimai
Sveikata ir grožis
Mokslas
Receptai

Bendradarbiaukime

Kontaktai

Sekite mus
@ 2025 Visos teisės saugomos
  • Kontaktai
  • Privatumo ir slapukų politika
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?