ub.lt

Naujienos, laisvalaikis, renginiai – ub.lt

  • Naujausios
  • Lietuva ir pasaulis
    • Ekonomika ir verslas
    • Lietuva
    • Pasaulis
    • Įdomu
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
    • Mokslas
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Horoskopai

ub.lt

Naujienos, laisvalaikis, renginiai – ub.lt

Search
  • Naujausios
  • Lietuva ir pasaulis
    • Ekonomika ir verslas
    • Lietuva
    • Pasaulis
    • Įdomu
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
    • Mokslas
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Horoskopai
Sekite mus
Titulinis » Receptai » Mėsos patiekalai » Paprastas triukas, kuris padės padaryti bet kokią mėsą minkštą ir skanią: daugelis apie tai nežino
Mėsos patiekalai

Paprastas triukas, kuris padės padaryti bet kokią mėsą minkštą ir skanią: daugelis apie tai nežino

Rita Barčienė
Autorius Rita Barčienė
Publikuota: 2025-11-04
Komentarų: 0
1 min. skaitymo
Paprastas triukas, kuris padės padaryti bet kokią mėsą minkštą ir skanią: daugelis apie tai nežino
Paprastas triukas, kuris padės padaryti bet kokią mėsą minkštą ir skanią: daugelis apie tai nežino

Paruošti kvapnią mėsą, kuri tirpsta burnoje – ne kiekviena šeimininkė moka. Net kokybiškas produktas gali būti netyčia sugadintas, jei jis nėra tinkamai paruoštas. Tačiau yra paprastas triukas, kurio dėka mėsa visada bus sultinga ir minkšta.

Koks tai triukas?

Nedaug žmonių žino, kad paprasti kavos tirščiai gali būti puikus marinato komponentas. Šis ingredientas naudojamas ruošiant bet kokios rūšies mėsą.

Kava padeda suminkštinti audinio pluoštus, todėl mėsa tampa neįtikėtinai minkšta ir sultinga. Nebijokite sugadinti patiekalo: priešingai, mėsa įgis originalų poskonį.

Kaip teisingai naudoti tirščius

Iš kavos reikia paruošti marinatą. Norint tai padaryti, kavos tirščiai yra sumaišomi dubenyje su nedideliu kiekiu maistinio acto, druskos ir prieskonių.

Taip pat skaitykite

Sausainiai su baltojo šokolado gabaliukais
Sausainiai su baltojo šokolado gabaliukais
2025-07-09
Mėsos padažas makaronams su daugiau daržovių
Mėsos padažas makaronams su daugiau daržovių
2025-06-05
Salotos su vištiena, avokadu ir šonine bei jogurto padažu
Salotos su vištiena, avokadu ir šonine bei jogurto padažu: skanu ir sveika
2025-06-19
Makaronai moliūgų padaže
Makaronai moliūgų padaže
2025-09-03

Vietoj druskos galite dėti sojų padažo. Pastebėtina, kad šiam receptui netinka kava, patiekiama su cukrumi. Ta pati taisyklė galioja gėrimams su pienu ar grietinėle.

Taip pat pasirūpinkite, kad marinatas būtų vandeningos konsistencijos, jog galėtumėte be didesnių sunkumų aptepti mėsos gabaliukus.

Nuotraukos asociatyvinės © Canva.

ŽYMOS:kavaMArinatasMėsos gaminimas

AutoriusRita Barčienė
Esu Rita Barčienė – dalinuosi receptais, kurie tinka ir kasdienai, ir ypatingoms progoms. Mėgstu atrasti naujus skonius, bet taip pat branginu tradicinius lietuviškos virtuvės patiekalus. Mano tikslas – įkvėpti Jus gaminti su meile ir be streso, kad virtuvė taptų malonia vieta eksperimentuoti ir džiaugtis rezultatais.

Rekomenduojami Video

Jums gali patikti

Yellowstone mikrobiniai organizmai: kaip jie gali kvėpuoti ne tik deguonimi
Įdomu

Yellowstone mikrobiniai organizmai: kaip jie gali kvėpuoti ne tik deguonimi

Tai gali sugadinti patiekalą: šių prieskonių virėjai nerekomenduoja dėti į sriubas
Sriubos

Tai gali sugadinti patiekalą: šių prieskonių virėjai nerekomenduoja dėti į sriubas

Obuolių marmeladas orkaitėje: sveikesnis ir skanesnis nei pirktas parduotuvėje
Naudinga

Obuolių marmeladas orkaitėje: sveikesnis ir skanesnis nei pirktas parduotuvėje

10-10 Metodas: greitas ir efektyvus būdas atsikratyti netvarkos
Gyvenimas

10-10 Metodas: greitas ir efektyvus būdas atsikratyti netvarkos

Atleisti žmogui ne visada yra gerai. Atsakysime kodėl
Uncategorized

Atleisti žmogui ne visada yra gerai. Atsakysime kodėl

ub.lt – įdomus ir gyvas portalas, skirtas visiems, mėgstantiems patikimą informaciją ir naudingus patarimus, paversiančius kasdienį gyvenimą lengvesniu. Skaitykite ir mėgaukitės!

Mūsų populiariausios

Sodas ir daržas
Namai ir patarimai
Sveikata ir grožis
Mokslas
Receptai

Bendradarbiaukime

Kontaktai

Sekite mus
@ 2025 Visos teisės saugomos
  • Kontaktai
  • Privatumo ir slapukų politika
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?