Žyma: Bandelės

Nesaldžios pusryčių bandelės

Nesaldžios pusryčių bandelės - šios minkštos ir purios bandelės pasižymi subtiliu skoniu…

Vaida Bučinskienė

Angliškos bandelės: kaip panaudoti ir pagaminti?

Angliškos bandelės – minkštos, purios ir šiek tiek traškios duonos kepiniai, kurie…

Rita Barčienė

Cinamoninės mėlynių bandelės

Cinamoninės mėlynių bandelės - purios mielinės bandelės, pagardintos sultingomis mėlynėmis, gaivia apelsino…

Vaida Bučinskienė

Mėlynių ir citrinų bandelės su kreminiu sūriu: tobulas desertas jūsų stalui

Jei ieškote saldaus skanėsto, kuris nustebintų savo gardžiu skoniu ir įspūdinga išvaizda,…

Rita Barčienė

Mielinės bandelės – tobulai purios

Mielinės bandelės - puikus pasirinkimas tiek pusryčiams, tiek prie pietų ar vakarienės…

Vaida Bučinskienė

Sluoksniuotos tešlos bandelės su dešrelėmis: paprastas, bet skanus užkandis

Sluoksniuotos tešlos bandelės su dešrelėmis - tai paprastas, bet visada pasiteisinantis užkandis,…

Vaida Bučinskienė

Greitos sluoksniuotos tešlos bandelės su obuoliais

Greitos sluoksniuotos tešlos bandelės su obuoliais - tikras skanėstas, kuris puikiai tiks…

Vaida Bučinskienė

Sluoksniuotos tešlos bandelės su obuoliais

Sluoksniuotos tešlos bandelės su obuoliais - sužavės kiekvieną saldumynų mėgėją. Traški sluoksniuota…

Vaida Bučinskienė

Obuolių bandelės vos per 25 minutes!

Šios neįprastos obuolių bandelės su tešloje įmaišytu įdaru – tikras skonio atradimas!…

Rita Barčienė

Kodėl bandelės ir kiti miltų kepiniai sekančią dieną virsta kieti it akmuo? Ar jie dar tinkami vartoti? Atsako ekspertai

Bandelės, batonai, raguoliai ar kiti miltiniai kepiniai ką tik iškepti džiugina savo…

Miglė Staknytė