Nesaldžios pusryčių bandelės
Nesaldžios pusryčių bandelės - šios minkštos ir purios bandelės pasižymi subtiliu skoniu…
Angliškos bandelės: kaip panaudoti ir pagaminti?
Angliškos bandelės – minkštos, purios ir šiek tiek traškios duonos kepiniai, kurie…
Cinamoninės mėlynių bandelės
Cinamoninės mėlynių bandelės - purios mielinės bandelės, pagardintos sultingomis mėlynėmis, gaivia apelsino…
Mėlynių ir citrinų bandelės su kreminiu sūriu: tobulas desertas jūsų stalui
Jei ieškote saldaus skanėsto, kuris nustebintų savo gardžiu skoniu ir įspūdinga išvaizda,…
Mielinės bandelės – tobulai purios
Mielinės bandelės - puikus pasirinkimas tiek pusryčiams, tiek prie pietų ar vakarienės…
Sluoksniuotos tešlos bandelės su dešrelėmis: paprastas, bet skanus užkandis
Sluoksniuotos tešlos bandelės su dešrelėmis - tai paprastas, bet visada pasiteisinantis užkandis,…
Greitos sluoksniuotos tešlos bandelės su obuoliais
Greitos sluoksniuotos tešlos bandelės su obuoliais - tikras skanėstas, kuris puikiai tiks…
Sluoksniuotos tešlos bandelės su obuoliais
Sluoksniuotos tešlos bandelės su obuoliais - sužavės kiekvieną saldumynų mėgėją. Traški sluoksniuota…
Obuolių bandelės vos per 25 minutes!
Šios neįprastos obuolių bandelės su tešloje įmaišytu įdaru – tikras skonio atradimas!…
Kodėl bandelės ir kiti miltų kepiniai sekančią dieną virsta kieti it akmuo? Ar jie dar tinkami vartoti? Atsako ekspertai
Bandelės, batonai, raguoliai ar kiti miltiniai kepiniai ką tik iškepti džiugina savo…