Kokie 4 maisto produktai mažina cukraus kiekį kraujyje: mitybos specialistai įvardijo geriausius pasirinkimus
Sulaukus trisdešimties metų, organizme ima lėtėti medžiagų apykaita, todėl padidėja rizika susidurti…
Mokslas už gliukozės tyrimų: kaip žiupsnelis druskos gali padėti pamatuoti cukraus kiekį kraujyje
Kiekvieną dieną mūsų organizmas gyvena tarsi nematomą dramą – maistas, stresas, miego…
Balta duona: kodėl verta riboti jos vartojimą?
Balta duona daugeliui atrodo neatsiejama kasdienės mitybos dalis – ji minkšta, puri…
Gydytoja įvardino neakivaizdų diabeto požymį: naudinga žinoti
Stiprus cukraus troškimas daugeliui atrodo kaip paprastas noras suvalgyti ką nors skanaus,…
Mitybos specialistė įvardino, kokia torto porcija yra saugi vaikams ir suaugusiesiems
Tortas yra vienas mėgstamiausių desertų daugeliui žmonių, todėl jis dažnai puošia vaišių…
Šie lietinių blynų priedai laikomi pačiais nesveikiausiais mūsų organizmui
Ploni lietiniai blyneliai yra puikus pasirinkimas pusryčiams ar užkandžiams, kuriuos mėgsta tiek…
Baltojo ir rudojo cukraus skirtumai: Kuris yra sveikesnis pasirinkimas?
Nors baltojo ir rudojo cukraus spalva, skonis ir poveikis organizmui skiriasi, daugelis…
Cukraus vartojimas: kiek jo iš tikrųjų reikia mūsų organizmui?
Cukrus yra angliavandenių forma, suteikianti energijos mūsų kūnui. Tačiau ši nauda pasireiškia…
Kaip sumažinti potraukį cukrui: veiksmingi patarimai
Daugelis mūsų jaučia stiprų potraukį cukrui. Kartais tai tampa nekontroliuojama problema, skatinančia…
Ką valgyti, kad oda spindėtų: mitybos specialistės patarimai gražesnei odai
Dauguma mūsų bent kartą esame pasidavę pažadui, kad naujas odos priežiūros produktas…
Natūralūs saldikliai: kurie yra sveikiausi?
Cukrus yra glaudžiai susijęs su daugybe sveikatos problemų, įskaitant nutukimą, diabetą, aukštą…
Natūralūs kūno šveitikliai: kaip pasigaminti namuose ir kodėl verta juos naudoti
Pastaruoju metu vis daugiau žmonių renkasi natūralią odos priežiūrą, o namuose gaminami…
Ar būtina visiškai atsisakyti cukraus? Mitybos specialistės patarimai
Šiais laikais vis dažniau girdime apie įvairius iššūkius, susijusius su mityba –…
Kodėl į arbatą ar kavą negalima dėti cukraus: odontologas paaiškino
Dantų sveikata priklauso ne tik nuo tinkamos priežiūros, bet ir nuo kasdienių…
9 maisto produktai, kuriuose nežinojote, jog yra daug cukraus
Daugeliui žmonių cukrus asocijuojasi su saldumynais, ledais, desertais ir kepiniais. Tačiau cukrus…
Netikėtos dehidratacijos priežastys: kodėl vandens gali nepakakti?
Vanduo – tai gyvybės šaltinis. Net apie 75 % žmogaus kūno sudaro…
Potraukis saldumynams: ką jis pasako apie jūsų organizmą?
Kartais (o gal ir labai dažnai) organizmas tiesiog reikalauja saldainių, šokolado ar…
Šalutiniai poveikiai vartojant augalinį pieną
Vis daugiau žmonių renkasi augalinį pieną dėl sveikatos, etinių ar aplinkosauginių priežasčių.…
Ar mėgstate saldumynus? Mokslininkai įspėja apie didesnę depresijos ir sveikatos sutrikimų riziką
Saldumynų mėgėjai turi didesnę riziką susidurti su įvairiomis sveikatos problemomis, lyginant su…
Kodėl šefai deda cukraus kepdami žuvį: gudrybė, kurią verta atsiminti
Kepdami žuvį, daugelis profesionalių virėjų pasitelkia... cukrų. Nors gali atrodyti neįprasta, cukrus…
Naminiai zefyrai patiko visai šeimai. Parduotuvėje daugiau nebeperkame.
Naminiai zefyrai – puikus desertas, sužavėsiantis kiekvieną savo minkštumu, švelnumu ir natūraliu…
Norite atsisakyti cukraus? Štai ką turite žinoti pirmiausiai
Atsisakyti cukraus yra populiarus sprendimas siekiant pagerinti sveikatą, numesti svorio ir padidinti…
Mažai cukraus turintys vaisiai: sveikesnis pasirinkimas, kuomet norisi kažko saldaus
Vaisiai yra neatsiejama sveikos mitybos dalis. Kasdien girdime raginimus valgyti pakankamai vaisių…
Kodėl dėl saldumynų atsiranda spuogų ir kaip jų išvengti?
Daugelis žmonių pastebi, kad suvalgius daug saldumynų, ant odos atsiranda spuogų. Tačiau…
Cukrus plaukų priežiūrai: nustebsite sužinoję apie šio produkto naudą
Kartais patys paprasčiausi produktai, kuriuos kasdien naudojame virtuvėje, gali tapti puikia priemone…
Cukrus sode? Tikrai taip! Štai, kur galite jį panaudoti
Nors cukrus dažniausiai asocijuojasi su virtuve ir saldžiais desertais, šis paprastas ingredientas…
Norite saldesnių braškių? Palaistykite šiuo tirpalu braškes jau šiandien
Braškių skonis priklauso ne tik nuo veislės, bet ir nuo tinkamos priežiūros.…
Cukrus ir smegenų sveikata: ką svarbu žinoti?
Cukrus dažnai laikomas pagrindiniu priešų sveikai mitybai, tačiau svarbu suprasti, kad jis…
Baltyminiai batonėliai – ar tikrai sveikesnė saldumynų alternatyva?
Baltyminiai batonėliai dažnai pristatomi kaip „sveika“ alternatyva saldumynams. Tačiau dauguma jų –…
Ar medus tikrai sveikesnė alternatyva cukrui?
Medus dažnai vadinamas sveikesniu cukraus pakaitalu – natūralus, kvapnus, turintis vitaminų ir…