Žyma: Konservavimas

Žieminiai kopūstai tinginiams: paprasta paruošti ir tiesiog pasakiškai skanu!

Rauginti kopūstai – tai ne tik skanus, bet ir sveikas lietuvių virtuvės…

Rita Barčienė

Rauginti kopūstai: greitas ir paprastas receptas vos per 24 valandas

Kai norisi ko nors traškaus, sultingo ir vitaminingo, rauginti kopūstai tampa nepakeičiamu…

Saulena

Konservuoti pomidorai su morkų lapais. Vienos skaniausių žiemos atsargų

Marinuoti pomidorai – tai vienas tų receptų, kuris ne tik paprastas, bet…

Rita Barčienė

Paprikas žiemai paruošite vos per 10 minučių: jokio virimo!

Niekada nebūčiau patikėjusi, kad tokių skanių paprikų galima paruošti vos per 10…

Rita Barčienė

Kasmet žalius pomidorus konservuoju tokiu būdu: labai naudinga ir skanu!

Kasmet, pasibaigus vasarai ir darže likus nemažai neprinokusių pomidorų, daugelis suka galvą,…

Rita Barčienė

Peraugusius agurkus taip pat galite konservuoti: jau daug metų naudoju tik šį receptą

Jeigu užaugo peraugę agurkai, jų tikrai nereikia išmesti – iš jų galima…

Rita Barčienė

Kaip paruošti persikų puseles žiemai: paprastas receptas

Žiemos sezonas – tai laikas, kai norisi mėgautis vasaros skoniu net ir…

Saulena

Kaip ilgiau išsaugoti kiaušinius: paprasti konservavimo būdai ir jų nauda

Kiaušiniai yra vienas universaliausių ir maistingiausių produktų virtuvėje, tačiau jų tinkamumo vartoti…

Miglė Staknytė

Kiaušiniai išliks švieži gerokai ilgiau jei pasinaudosite šiuo senu triuku

Kiaušiniai yra puikus maisto produktas, tačiau kartais jų turime per daug, o…

Miglė Staknytė