Žyma: MArinatas

Paprastas triukas, kuris padės padaryti bet kokią mėsą minkštą ir skanią: daugelis apie tai nežino

Paruošti kvapnią mėsą, kuri tirpsta burnoje – ne kiekviena šeimininkė moka. Net…

Rita Barčienė

Kodėl vištiena gaunasi sausa: kokias 3 klaidas daro šeimininkės?

Daugelis šeimininkų dažnai nemėgsta namuose kepti vištos vien todėl, kad mėsa gaunasi…

Rita Barčienė

Kodėl marinuojant mėsą reikia aliejaus? Triukai, kurie pakeis jūsų kepsnių skonį!

Marinavimas – tai genialiai paprastas ir nepaprastai efektyvus kulinarinis metodas, leidžiantis mėsai,…

Rita Barčienė

Grybus žiemai galima paruošiti ir be jokio marinato. Receptas vertas išbandyti

Jokio marinato, prieskonių ar vandens nereikia. Pasirodo, kad grybai žiemai gali bti…

Miglė Staknytė

Kada dėti druską į šašlykų marinatą? Marinuojant ar prieš kepant? Atsako šefas

Druska – vienas iš svarbiausių šašlykų marinato ingredientų, tačiau jos dėjimo laikas…

Rita Barčienė