Paprastas triukas, kuris padės padaryti bet kokią mėsą minkštą ir skanią: daugelis apie tai nežino
Paruošti kvapnią mėsą, kuri tirpsta burnoje – ne kiekviena šeimininkė moka. Net…
Kodėl vištiena gaunasi sausa: kokias 3 klaidas daro šeimininkės?
Daugelis šeimininkų dažnai nemėgsta namuose kepti vištos vien todėl, kad mėsa gaunasi…
Kodėl marinuojant mėsą reikia aliejaus? Triukai, kurie pakeis jūsų kepsnių skonį!
Marinavimas – tai genialiai paprastas ir nepaprastai efektyvus kulinarinis metodas, leidžiantis mėsai,…
Grybus žiemai galima paruošiti ir be jokio marinato. Receptas vertas išbandyti
Jokio marinato, prieskonių ar vandens nereikia. Pasirodo, kad grybai žiemai gali bti…
Kada dėti druską į šašlykų marinatą? Marinuojant ar prieš kepant? Atsako šefas
Druska – vienas iš svarbiausių šašlykų marinato ingredientų, tačiau jos dėjimo laikas…