ub.lt

Naujienos, laisvalaikis, renginiai – ub.lt

  • Naujausios
  • Lietuva ir pasaulis
    • Ekonomika ir verslas
    • Lietuva
    • Pasaulis
    • Įdomu
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
    • Mokslas
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Horoskopai

ub.lt

Naujienos, laisvalaikis, renginiai – ub.lt

Search
  • Naujausios
  • Lietuva ir pasaulis
    • Ekonomika ir verslas
    • Lietuva
    • Pasaulis
    • Įdomu
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
    • Mokslas
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Horoskopai
Sekite mus
Titulinis » Receptai » Traškūs suktinukai su antiena
Mėsos patiekalai

Traškūs suktinukai su antiena

Vaida Bučinskienė
Autorius Vaida Bučinskienė
Publikuota: 2025-07-17
Komentarų: 0
2 min. skaitymo

Traškūs suktinukai su antiena – nuostabus pasirinkimas tiems, kurie nori pasimėgauti lengvu, bet tuo pačiu sočiu patiekalu. Patiekus su mėgstamomis salotomis turėsite gardžius pietus. Tačiau taip pat tokie suktinukai gali būti puikus maistas neštis valgyti gamtoje, o taip pat įsidėti į pietų dėžutę.

Traškūs suktinukai su antiena
Traškūs suktinukai su antiena

Traškūs suktinukai su antiena: receptas

Tai puikus pasirinkimas tiek šventėms, tiek kasdieniams pietums, suteikiantis ne tik sotumo, bet ir malonumą kiekvienam kąsniui.

Ingredientai:

  • 1 pakuotė “Filo” tešlos (11 lakštų)
  • 340 g antienos kulšelių mėsos
  • 125 g tepamojo sūrio
  • 100 g špinatų
  • 300 g raudonųjų paprikų
  • 300 ml nesaldinto migdolų pieno
  • 2 arb. š. prieskonių paukštienai
  • Purškiamo aliejaus kepimui

Maisto produktų nuolaidos, akcijos. Apsilankykite - nuolaidos.lt

Gaminimo eiga:

1. “Filo” tešlą palikti kambario temperatūroje mažiausiai 3-4 val, kad ji pilnai atšiltų.
2. Keptuvėje įkaitinti migdolų pieną su prieskoniais ir sudėti gabaliukais pjaustytą antieną.
3. Mėsą kepti apie 20 min (per tą laiką nugaruos skystis), vis pamaišant.
4. Gabaliukais supjaustyti papriką ir apkepti kitoje keptuvėje su truputėliu aliejaus.
5. Ant lygaus paviršiaus išvynioti atšilusią tešlą.
6. Vieną tešlos kampą patepti tepamuoju sūriu (~1 a.š.). Dėti nuplautus špinatus, pakepintą mėsą ir apkeptas paprikas (~1 v.š.).
7. Aliejumi apipurkšti tešlos lakštą. Atsargiai suvynioti suktinuką, vis papurškiant aliejumi.
8. Įkaitinti orkaitę iki 180 C temperatūros.
9. Suktinukus sudėti ant kepimo skardos, patepti aliejumi ir kepti apie 15 min, kol gražiai paruduos.

Taip pat skaitykite

Bao bandelės
Bao bandelės – nustebsite kaip paprasta pagaminti
2025-07-25
Kodėl braškes visada reikia plauti su soda ir kokia iš to nauda?
Kodėl braškes visada reikia plauti su soda ir kokia iš to nauda?
2025-09-10
Gardus braškių ir bananų kokteilis
Gardus braškių ir bananų kokteilis – vasaros skonis
2025-08-08
Šaldyta mėsa. Šis triukas padės atšildyti maltą mėsą per 20 minučių
Kaip atšildyti maltą mėsą per 20 minučių? Patarimais dalijasi virtuvės šefas
2025-08-22


Šiuo receptu su mūsų redakcija pasidalino Aurelija. Daugiau jos receptų galite rasti jos Instagram profilyje. 

ŽYMOS:AntienaSuktinukai

AutoriusVaida Bučinskienė
Vaida čia! Esu maisto turinio redaktorė portale ub.lt ir maistas yra mano aistra. Nuolat ieškau naujų skonių, eksperimentuoju virtuvėje, testuoju receptus ir visa tai įamžinu nuotraukose. Esu tikra, kad nėra neskanaus maisto – tiesiog kartais prireikia atrasti ir tinkamai panaudoti produktus!

Rekomenduojami Video

Jums gali patikti

Psichologė papasakojo, kaip įveikti emocinį persivalgymą
Sveikata ir grožis

Psichologė papasakojo, kaip įveikti emocinį persivalgymą

Maisto produktai, kurių negalima laikyti šaldytuve
Gyvenimas

Maisto produktai, kurių negalima laikyti šaldytuve

Ar technologijos kenkia jūsų smegenims?
Sveikata ir grožis

Manote, kad technologijos kenkia jūsų smegenims? Mokslas teigia priešingai, bet tik jei darysite šiuos 5 dalykus

11 problemų, su kuriomis susiduria ilgų plaukų savininkai
Sveikata ir grožis

Ar verta auginti plaukus: 11 problemų, su kuriomis susiduria ilgų plaukų savininkai

Tobuli mėsos kukuliai su daržovėmis
Mėsos patiekalai

Tobuli mėsos kukuliai su daržovėmis

ub.lt – įdomus ir gyvas portalas, skirtas visiems, mėgstantiems patikimą informaciją ir naudingus patarimus, paversiančius kasdienį gyvenimą lengvesniu. Skaitykite ir mėgaukitės!

Mūsų populiariausios

Sodas ir daržas
Namai ir patarimai
Sveikata ir grožis
Mokslas
Receptai

Bendradarbiaukime

Kontaktai

Sekite mus
@ 2025 Visos teisės saugomos
  • Kontaktai
  • Privatumo ir slapukų politika
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?