Per naktį brinkintos avižos su gervuogėmis – tai maistingas ir lengvas pasirinkimas pusryčiams, kuriame susijungia švelnus kremiškumas, vaisių gaiva ir riešutų suteikiamas traškumas.
Per naktį brinkintos avižos su gervuogėmis: receptas
Tokie pusryčiai ar užkandis ne tik pamalonina gomurį, bet ir suteikia energijos visai dienai.
Ingredientai:
- 50 g šaldytų gervuogių
- 1 arb. š. skysto medaus
- nedidelė saujelė lazdynų riešutų
- 40 g/1½ oz avižinių dribsnių
- 150 ml pieno
- 3 lašai migdolų ekstrakto (nebūtina)
Maisto produktų nuolaidos, akcijos. Apsilankykite - nuolaidos.lt
Gaminimo eiga:1. Sudėti visus ingredientus į stiklainį ir gerai išmaišyti.
2. Uždengti dangteliu ir palikti šaldytuve per naktį.
3. Ryte, jei norisi, galima pabarstyti papildomais riešutais.
Recepto šaltinis: bbc.co.uk/food
Nuotraukos asociatyvinės © Canva.