ub.lt

Naujienos, laisvalaikis, renginiai – ub.lt

  • Naujausios
  • Lietuva ir pasaulis
    • Ekonomika ir verslas
    • Lietuva
    • Pasaulis
    • Įdomu
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
    • Mokslas
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Horoskopai

ub.lt

Naujienos, laisvalaikis, renginiai – ub.lt

Search
  • Naujausios
  • Lietuva ir pasaulis
    • Ekonomika ir verslas
    • Lietuva
    • Pasaulis
    • Įdomu
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
    • Mokslas
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Horoskopai
Sekite mus
Titulinis » Receptai » Desertai » Biskvitinis varškės pyragas: niekas negalės jam atsispirti!
Desertai

Biskvitinis varškės pyragas: niekas negalės jam atsispirti!

Rita Barčienė
Autorius Rita Barčienė
Publikuota: 2025-09-17
Komentarų: 0
2 min. skaitymo
Biskvitinis varškės pyragas
Biskvitinis varškės pyragas

Tai – labai skanus ir greitai paruošiamas desertas, kuriam tiesiog neįmanoma atsispirti.

Būtinai išbandykite!

Biskvitinis varškės pyragas: receptas

Jums reikės:

Tešlai:

Taip pat skaitykite

Kaip kepti lietinius blynus: 10 svarbiausių taisyklių
Kaip kepti lietinius blynus: 10 svarbiausių taisyklių
2025-10-01
Nebekaitinu pomidorų garuose, kad nuimčiau odeles. Radau geresnį būdą
Nebekaitinu pomidorų garuose, kad nuimčiau odeles. Radau geresnį būdą
2025-10-20
Spagečiai su krevetėmis – kai vakarienės norisi greitai
Spagečiai su krevetėmis – kai vakarienės norisi greitai
2025-07-11
Veganiški tofu ir bulvių kepsneliai
Veganiški tofu ir bulvių kepsneliai
2025-07-28
  • 3 kiaušinių
  • 1 stiklinės granuliuoto cukraus
  • 1 stiklinės drungno pieno
  • 1/2 stiklinės aliejaus
  • 1 pakuotės vanilinio cukraus
  • 2 stiklinių miltų
  • 1 pakuotės kepimo miltelių
  • 2 valg. š. kakavos

Kremui:

  • 500 ml pieno
  • 1 stiklinės granuliuoto cukraus
  • 2 pakuočių vanilinio pudingo
  • sviesto
  • 500 gramų minkštos varškės

Punšui:

  • 100 ml vandens
  • 2-3 valg. š. cukraus
  • 1 valg. š. citrinos sulčių
  • 50 ml romo

Taip pat reikės:

  • Sausainių
  • Plaktos grietinėlės
  • Šokolado (papuošimui)

Kaip gaminti?

Pirmiausia įmuškite tris kiaušinius.

Suberkite cukrų ir vanilinį cukrų.

Viską gerai išplakite, pamažu pilkite aliejų, o po to – pieną (pakaitomis su miltais, į kuriuos įmaišykite kepimo miltelius ir kakavą).

Tešlą supilkite į riebalais išteptą ir miltais pabarstytą didelę lakštinę formą su kraštais.

Taip pat skaitykite

Keksiukai be kvietinių miltų
Keksiukai be kvietinių miltų – minkšti ir drėgni
2025-08-13
Snikerinis tinginys. Lengva virtuvė nuotrauka
Snikerinis tinginys – į gamybą verta įtraukti visą šeimą
2025-07-23
Kreminio sūrio tinginys su spanguolėmis
Kreminio sūrio tinginys su spanguolėmis
2025-06-23
Sultinio kubelius gaminu pati
Sultinio kubelius gaminu pati: nustebsite, kokie skanūs bus šiais kubeliais pagardinti patiekalai!
2025-10-08

Kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje maždaug 20 minučių (patikrinkite, ar tešla iškepusi).

Paruoškite kremą.

Dideliame puode užvirkite 500 ml pieno, suberkite stiklinę granuliuoto cukraus ir dvi pakuotes vanilinio pudingo, kad susidarytų tiršta košė. Įmaišykite minkštą sviestą ir išplakite mikseriu.

Įdėkite 500 g minkštos varškės, sumaišykite iki vientisos masės.

Atvėsusią iškeptą tešlą tolygiai paskirstykite kremu.

Punše pamirkytus sausainius išdėliokite vieną šalia kito ir įspauskite į kremą.

Aptepkite plakta grietinėle.

Papuoškite šokoladu.

Padėkite į šaldytuvą.

Kitą dieną supjaustykite ir patiekite.

Skanaus!

Nuotraukos asociatyvinės © Canva.

ŽYMOS:Biskvitasvarškėvarškės pyragas

AutoriusRita Barčienė
Esu Rita Barčienė – dalinuosi receptais, kurie tinka ir kasdienai, ir ypatingoms progoms. Mėgstu atrasti naujus skonius, bet taip pat branginu tradicinius lietuviškos virtuvės patiekalus. Mano tikslas – įkvėpti Jus gaminti su meile ir be streso, kad virtuvė taptų malonia vieta eksperimentuoti ir džiaugtis rezultatais.

Rekomenduojami Video

Jums gali patikti

Kodėl organizme kaupiasi skysčiai: mitybos specialistai įvardijo pagrindines priežastis
Sveikata ir grožis

Kodėl organizme kaupiasi skysčiai: mitybos specialistai įvardijo pagrindines priežastis

5 tobulo didkepsnio paruošimo paslaptys („Steiko”): mėsos rūšis ir kepimo laikas
Naudinga

5 tobulo didkepsnio paruošimo paslaptys („Steiko”): mėsos rūšis ir kepimo laikas

KAip tobulai išvirti ryžius - šefo patarimai
Naudinga

Kaip tobulai išvirti ryžius ant viryklės? Patarimais dalijasi virtuvės šefas

4 silpniausios valios Zodiako ženklai
Horoskopai

4 silpniausios valios Zodiako ženklai

Ar vienišumas gali būti tikroji prokrastinacijos priežastis?
Gyvenimas

Ar vienišumas gali būti tikroji prokrastinacijos priežastis?

ub.lt – įdomus ir gyvas portalas, skirtas visiems, mėgstantiems patikimą informaciją ir naudingus patarimus, paversiančius kasdienį gyvenimą lengvesniu. Skaitykite ir mėgaukitės!

Mūsų populiariausios

Sodas ir daržas
Namai ir patarimai
Sveikata ir grožis
Mokslas
Receptai

Bendradarbiaukime

Kontaktai

Sekite mus
@ 2025 Visos teisės saugomos
  • Kontaktai
  • Privatumo ir slapukų politika
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?