ub.lt

Naujienos, laisvalaikis, renginiai – ub.lt

  • Naujausios
  • Lietuva ir pasaulis
    • Ekonomika ir verslas
    • Lietuva
    • Pasaulis
    • Įdomu
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
    • Mokslas
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Horoskopai

ub.lt

Naujienos, laisvalaikis, renginiai – ub.lt

Search
  • Naujausios
  • Lietuva ir pasaulis
    • Ekonomika ir verslas
    • Lietuva
    • Pasaulis
    • Įdomu
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
    • Mokslas
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Horoskopai
Sekite mus
Titulinis » Receptai » Desertai » Biskvitinis varškės pyragas: niekas negalės jam atsispirti!
Desertai

Biskvitinis varškės pyragas: niekas negalės jam atsispirti!

Rita Barčienė
Autorius Rita Barčienė
Publikuota: 2025-09-17
Komentarų: 0
2 min. skaitymo

Tai – labai skanus ir greitai paruošiamas desertas, kuriam tiesiog neįmanoma atsispirti.

Biskvitinis varškės pyragas
Biskvitinis varškės pyragas

Būtinai išbandykite!

Biskvitinis varškės pyragas: receptas

Jums reikės:

Tešlai:

Taip pat skaitykite

Belgiški vafliai
Belgiški vafliai – lėtiems savaitgalio pusryčiams
2025-08-06
Drėgnas morkų pyragas su bananais
Drėgnas morkų pyragas su bananais
2025-06-22
Peraugusius agurkus taip pat galite konservuoti: jau daug metų naudoju tik šį receptą
Peraugusius agurkus taip pat galite konservuoti: jau daug metų naudoju tik šį receptą
2025-08-26
Bulvės Indijos stiliumi
Bulvės Indijos stiliumi
2025-08-19
  • 3 kiaušinių
  • 1 stiklinės granuliuoto cukraus
  • 1 stiklinės drungno pieno
  • 1/2 stiklinės aliejaus
  • 1 pakuotės vanilinio cukraus
  • 2 stiklinių miltų
  • 1 pakuotės kepimo miltelių
  • 2 valg. š. kakavos

Kremui:

  • 500 ml pieno
  • 1 stiklinės granuliuoto cukraus
  • 2 pakuočių vanilinio pudingo
  • sviesto
  • 500 gramų minkštos varškės

Punšui:

  • 100 ml vandens
  • 2-3 valg. š. cukraus
  • 1 valg. š. citrinos sulčių
  • 50 ml romo

Taip pat reikės:

  • Sausainių
  • Plaktos grietinėlės
  • Šokolado (papuošimui)

Kaip gaminti?

Pirmiausia įmuškite tris kiaušinius.

Suberkite cukrų ir vanilinį cukrų.

Viską gerai išplakite, pamažu pilkite aliejų, o po to – pieną (pakaitomis su miltais, į kuriuos įmaišykite kepimo miltelius ir kakavą).

Tešlą supilkite į riebalais išteptą ir miltais pabarstytą didelę lakštinę formą su kraštais.

Taip pat skaitykite

Traiškytų bulvių salotos
Traiškytų bulvių salotos
2025-06-04
Makaronai su špinatų ir šoninės padažu
Makaronai su špinatų ir šoninės padažu
2025-06-05
Keptos bulvės su citrina ir rozmarinais
Keptos bulvės su citrina ir rozmarinais
2025-06-04
Amerikietiški marinuoti agurkai: neįprasta, bet labai skanu!
Amerikietiški marinuoti agurkai: neįprasta, bet labai skanu!
2025-09-03

Kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje maždaug 20 minučių (patikrinkite, ar tešla iškepusi).

Paruoškite kremą.

Dideliame puode užvirkite 500 ml pieno, suberkite stiklinę granuliuoto cukraus ir dvi pakuotes vanilinio pudingo, kad susidarytų tiršta košė. Įmaišykite minkštą sviestą ir išplakite mikseriu.

Įdėkite 500 g minkštos varškės, sumaišykite iki vientisos masės.

Atvėsusią iškeptą tešlą tolygiai paskirstykite kremu.

Punše pamirkytus sausainius išdėliokite vieną šalia kito ir įspauskite į kremą.

Aptepkite plakta grietinėle.

Papuoškite šokoladu.

Padėkite į šaldytuvą.

Kitą dieną supjaustykite ir patiekite.

Skanaus!

Nuotraukos asociatyvinės © Canva.

ŽYMOS:Biskvitasvarškėvarškės pyragas

AutoriusRita Barčienė
Esu Rita Barčienė – dalinuosi receptais, kurie tinka ir kasdienai, ir ypatingoms progoms. Mėgstu atrasti naujus skonius, bet taip pat branginu tradicinius lietuviškos virtuvės patiekalus. Mano tikslas – įkvėpti Jus gaminti su meile ir be streso, kad virtuvė taptų malonia vieta eksperimentuoti ir džiaugtis rezultatais.

Rekomenduojami Video

Jums gali patikti

Kiaušinių lukštai, kur juos galime panaudoti?
Gyvenimas

Neįkainojami kiaušinių lukštai – kur juos galime panaudoti?

Ar galite išmokyti savo skonio receptorius norėti sveikesnio maisto?
Įdomu

Ar galite išmokyti savo skonio receptorius norėti sveikesnio maisto?

Česnakas – natūrali priemonė nuo uodų, musių, žiurkių ir kitų kenkėjų
Gyvenimas

Česnakas – natūrali priemonė nuo uodų, musių, žiurkių ir kitų kenkėjų

„Barakuda“: naujas Ukrainos ginklas, kuris medžioja okupantus vandenyse. Nuotraukos šaltinis: united24media.com.
Technologijos

„Barakuda“: naujas Ukrainos ginklas, kuris medžioja okupantus vandenyse

10 ženklų, kad jis nenori rimtų santykių – ir niekada jų neplanavo
Gyvenimas

10 ženklų, kad jis nenori rimtų santykių – ir niekada jų neplanavo

ub.lt – įdomus ir gyvas portalas, skirtas visiems, mėgstantiems patikimą informaciją ir naudingus patarimus, paversiančius kasdienį gyvenimą lengvesniu. Skaitykite ir mėgaukitės!

Mūsų populiariausios

Sodas ir daržas
Namai ir patarimai
Sveikata ir grožis
Mokslas
Receptai

Bendradarbiaukime

Kontaktai

Sekite mus
@ 2025 Visos teisės saugomos
  • Kontaktai
  • Privatumo ir slapukų politika
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?