ub.lt

Naujienos, laisvalaikis, renginiai – ub.lt

  • Naujausios
  • Lietuva ir pasaulis
    • Ekonomika ir verslas
    • Lietuva
    • Pasaulis
    • Įdomu
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
    • Mokslas
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Horoskopai

ub.lt

Naujienos, laisvalaikis, renginiai – ub.lt

Search
  • Naujausios
  • Lietuva ir pasaulis
    • Ekonomika ir verslas
    • Lietuva
    • Pasaulis
    • Įdomu
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
    • Mokslas
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Horoskopai
Sekite mus
Titulinis » Receptai » Desertai » Biskvitinis varškės pyragas: niekas negalės jam atsispirti!
Desertai

Biskvitinis varškės pyragas: niekas negalės jam atsispirti!

Rita Barčienė
Autorius Rita Barčienė
Publikuota: 2025-09-17
Komentarų: 0
2 min. skaitymo
Biskvitinis varškės pyragas
Biskvitinis varškės pyragas

Tai – labai skanus ir greitai paruošiamas desertas, kuriam tiesiog neįmanoma atsispirti.

Būtinai išbandykite!

Biskvitinis varškės pyragas: receptas

Jums reikės:

Tešlai:

Taip pat skaitykite

Rikotos ledai su pistacijomis
Rikotos ledai su pistacijomis – švelnaus skonio receptas
2025-08-04
Virtuvės šefo patarimai, ką daryti su kepimo popierium
Virtuvės šefo patarimai, ką daryti su kepimo popieriumi: žinojau tikrai ne visas gudrybes!
2025-09-15
Trupininis kefyro pyragas , kaip pagaminti?
Vos per kelias minutes pagaminamas trupininis kefyro pyragas
2025-07-24
Minkšti kokosiniai varškėčiai
Minkšti kokosiniai varškėčiai (galima šaldyti)
2025-08-11
  • 3 kiaušinių
  • 1 stiklinės granuliuoto cukraus
  • 1 stiklinės drungno pieno
  • 1/2 stiklinės aliejaus
  • 1 pakuotės vanilinio cukraus
  • 2 stiklinių miltų
  • 1 pakuotės kepimo miltelių
  • 2 valg. š. kakavos

Kremui:

  • 500 ml pieno
  • 1 stiklinės granuliuoto cukraus
  • 2 pakuočių vanilinio pudingo
  • sviesto
  • 500 gramų minkštos varškės

Punšui:

  • 100 ml vandens
  • 2-3 valg. š. cukraus
  • 1 valg. š. citrinos sulčių
  • 50 ml romo

Taip pat reikės:

  • Sausainių
  • Plaktos grietinėlės
  • Šokolado (papuošimui)

Kaip gaminti?

Pirmiausia įmuškite tris kiaušinius.

Suberkite cukrų ir vanilinį cukrų.

Viską gerai išplakite, pamažu pilkite aliejų, o po to – pieną (pakaitomis su miltais, į kuriuos įmaišykite kepimo miltelius ir kakavą).

Tešlą supilkite į riebalais išteptą ir miltais pabarstytą didelę lakštinę formą su kraštais.

Taip pat skaitykite

Bananų duona su pistacijomis ir cinamonu
Bananų duona su pistacijomis ir cinamonu
2025-07-04
Kaip iškepti purų kaip debesį omletą? Pirmiausia reikia atskirti trynius nuo baltymų
Kaip iškepti purų kaip debesį omletą? Pirmiausia reikia atskirti trynius nuo baltymų
2025-11-26
Kaip namuose marinuoti lašišą: 3 paprasti būdai
Kaip namuose marinuoti lašišą: 3 paprasti būdai
2025-09-26
Obuolienė - pagardas prie įvairių patiekalų
Obuolienės receptas, kurį išbandę kitų nebenorėsite
2025-07-01

Kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje maždaug 20 minučių (patikrinkite, ar tešla iškepusi).

Paruoškite kremą.

Dideliame puode užvirkite 500 ml pieno, suberkite stiklinę granuliuoto cukraus ir dvi pakuotes vanilinio pudingo, kad susidarytų tiršta košė. Įmaišykite minkštą sviestą ir išplakite mikseriu.

Įdėkite 500 g minkštos varškės, sumaišykite iki vientisos masės.

Atvėsusią iškeptą tešlą tolygiai paskirstykite kremu.

Punše pamirkytus sausainius išdėliokite vieną šalia kito ir įspauskite į kremą.

Aptepkite plakta grietinėle.

Papuoškite šokoladu.

Padėkite į šaldytuvą.

Kitą dieną supjaustykite ir patiekite.

Skanaus!

Nuotraukos asociatyvinės © Canva.

ŽYMOS:Biskvitasvarškėvarškės pyragas

AutoriusRita Barčienė
Esu Rita Barčienė – dalinuosi receptais, kurie tinka ir kasdienai, ir ypatingoms progoms. Mėgstu atrasti naujus skonius, bet taip pat branginu tradicinius lietuviškos virtuvės patiekalus. Mano tikslas – įkvėpti Jus gaminti su meile ir be streso, kad virtuvė taptų malonia vieta eksperimentuoti ir džiaugtis rezultatais.

Rekomenduojami Video

Jums gali patikti

5 manikiūro idėjos žiemai, kurias reikia būtinai išbandyti
Gyvenimas

5 manikiūro idėjos žiemai, kurias reikia būtinai išbandyti

Japonų svorio metimo metodas: pirmiausia reikia sustiprinti stuburą
Sveikata ir grožis

Japonų svorio metimo metodas: pirmiausia reikia sustiprinti stuburą

Menstruacijų simptomai, kurie gali įspėti apie rimtas sveikatos problemas
Sveikata ir grožis

Menstruacijų simptomai, kurie gali įspėti apie rimtas sveikatos problemas

5 smegenų senėjimo požymiai, kuriems neteikiame didelės reikšmės
Sveikata ir grožis

5 smegenų senėjimo požymiai, kuriems neteikiame didelės reikšmės

Jaunatviškas makiažas
Sveikata ir grožis

Makiažas, kuris jaunina: visažistai atskleidė paslaptis

ub.lt – įdomus ir gyvas portalas, skirtas visiems, mėgstantiems patikimą informaciją ir naudingus patarimus, paversiančius kasdienį gyvenimą lengvesniu. Skaitykite ir mėgaukitės!

Mūsų populiariausios

Sodas ir daržas
Namai ir patarimai
Sveikata ir grožis
Mokslas
Receptai

Bendradarbiaukime

Kontaktai

Sekite mus
@ 2025 Visos teisės saugomos
  • Kontaktai
  • Privatumo ir slapukų politika
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?