ub.lt

Naujienos, laisvalaikis, renginiai – ub.lt

  • Naujausios
  • Lietuva ir pasaulis
    • Ekonomika ir verslas
    • Lietuva
    • Pasaulis
    • Įdomu
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
    • Mokslas
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Horoskopai

ub.lt

Naujienos, laisvalaikis, renginiai – ub.lt

Search
  • Naujausios
  • Lietuva ir pasaulis
    • Ekonomika ir verslas
    • Lietuva
    • Pasaulis
    • Įdomu
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
    • Mokslas
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Horoskopai
Sekite mus
Home » Greitai marinuoti svogūnai – tinka prie visko
Naudinga

Greitai marinuoti svogūnai – tinka prie visko

Rita Barčienė
Autorius Rita Barčienė
Publikuota: 2025-06-22
Komentarų: 0
1 min. skaitymo
Greitai marinuoti svogūnai
Greitai marinuoti svogūnai

Greitai marinuoti svogūnai – tai paprastas, bet nepaprastai gardus pagardas, kuris suteikia patiekalams ryškumo, gaivumo ir šiek tiek saldžiarūgščio skonio. Vos kelios minutės darbo, keli ingredientai, ir šie svogūnai taps nepakeičiamu jūsų šaldytuvo atradimu.

Greitai marinuoti svogūnai: receptas

Šis greitas ir universalus receptas praturtins jūsų maisto ruošą ir suteiks patiekalams naujų skonių.

Ingredientai:

  • 3 svogūnai
  • 2 valg. š. cukraus
  • 2 arb. š. druskos
  • 0,5 stikl. obuolių acto
  • 1 stikl. karšto vandens

Maisto produktų nuolaidos, akcijos. Apsilankykite - nuolaidos.lt

Gaminimo eiga:

1. Svogūnus supjaustyti plonais žiedais ir sudėti į švarų stiklainį.
2. Prie svogūnų suberti cukrų ir druską.
3. Supilti actą ir karštą vandenį.
4. Pamaišyti, tvirtai užsukti dangtelį ir laikyti šaldytuve.


Šiuo receptu su mūsų redakcija pasidalino Monika. Daugiau jos receptų galite rasti jos Instagram profilyje. 

ŽYMOS:Garnynasmarinuoti svogūnaisvogūnai

AutoriusRita Barčienė
Esu Rita Barčienė – dalinuosi receptais, kurie tinka ir kasdienai, ir ypatingoms progoms. Mėgstu atrasti naujus skonius, bet taip pat branginu tradicinius lietuviškos virtuvės patiekalus. Mano tikslas – įkvėpti Jus gaminti su meile ir be streso, kad virtuvė taptų malonia vieta eksperimentuoti ir džiaugtis rezultatais.

Rekomenduojami Video

Jums gali patikti

Azijietiška kokosų pieno sriuba su vištiena
Receptai

Azijietiška kokosų pieno sriuba su vištiena

2025-06-24
Svogūnų ir laiškinių česnakų tarta
Receptai

Svogūnų ir laiškinių česnakų tarta

2025-06-04
Tortilijos pica pusryčiams
Receptai

Tortilijos pica pusryčiams

2025-06-04
Svogūnų rūšys: kokią pasirinkti ir kaip naudoti?
Gyvenimas

Svogūnų rūšys: kokią pasirinkti ir kaip naudoti?

2025-06-18

ub.lt – įdomus ir gyvas portalas, skirtas visiems, mėgstantiems patikimą informaciją ir naudingus patarimus, paversiančius kasdienį gyvenimą lengvesniu. Skaitykite ir mėgaukitės!

Mūsų populiariausios

Sodas ir daržas
Namai ir patarimai
Sveikata ir grožis
Mokslas
Receptai

Bendradarbiaukime

Kontaktai

Sekite mus
@ 2025 Visos teisės saugomos
  • Kontaktai
  • Privatumo ir slapukų politika
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?