Itin paprastas padažas mėsainiams – lengvas ir gaivus padažas, kuriame dera švelnus majonezo kremiškumas, pomidorų padažo saldžiarūgštė nata ir pikantiškas marinuotų agurkėlių skonis.
Itin paprastas padažas mėsainiams: receptas
Puikiai tinka prie mėsainių, sumuštinių, bulvyčių ar kitų užkandžių, suteikdamas jiems daugiau skonio ir gaivumo.
Ingredientai:
- 1 valg. š. pomidorų padažo
- 2 valg. š. majonezo
- 1-2 arb. š. agurkėlių raugo skysčio
- 1 marinuotas agurkėlis
Maisto produktų nuolaidos, akcijos. Apsilankykite - nuolaidos.lt
Gaminimo eiga:1. Į dubenėlį sudėti pomidorų padažą ir majonezą.
2. Įpilti šiek tiek marinuotų agurkėlių skysčio.
3. Agurkėlį supjaustyti itin mažais gabaliukais ir sudėti prie kitų ingredientų.
4. Viską labai gerai išmaišyti ir patiekti.
Recepto šaltinis: bbc.co.uk/food
Nuotraukos asociatyvinės © Canva.