ub.lt

Naujienos, laisvalaikis, renginiai – ub.lt

  • Naujausios
  • Lietuva ir pasaulis
    • Ekonomika ir verslas
    • Lietuva
    • Pasaulis
    • Įdomu
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
    • Mokslas
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Horoskopai

ub.lt

Naujienos, laisvalaikis, renginiai – ub.lt

Search
  • Naujausios
  • Lietuva ir pasaulis
    • Ekonomika ir verslas
    • Lietuva
    • Pasaulis
    • Įdomu
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
    • Mokslas
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Horoskopai
Sekite mus
Titulinis » Receptai » Mėsos patiekalai » Kopūstų ir maltos mėsos čeburekai: neįprastas, bet labai skanus užkandis
Mėsos patiekalai

Kopūstų ir maltos mėsos čeburekai: neįprastas, bet labai skanus užkandis

Rita Barčienė
Autorius Rita Barčienė
Publikuota: 2025-09-21
Komentarų: 0
2 min. skaitymo
Kopūstų ir maltos mėsos čeburekai
Kopūstų ir maltos mėsos čeburekai

Jei norite patiekti labai originalų ir kvapnų užkandį, užšaldykite šviežio kopūsto galvą. Po 4 valandų turėsite paruoštą neįtikėtinai skanaus patiekalo pagrindą. Garantuojame, kad kopūstų čeburekai su malta mėsa pranoks visus jūsų lūkesčius.

Kaip jau supratote, šiam užkandžiui tešlos minkyti nereikia. Vietoj jos naudosime kopūstų lapus. Būtent dėl jų patiekalas bus dar sultingesnis ir įdomesnis nei klasikinis variantas.

Atminkite, kad į kiaulienos faršą reikia įdėti smulkintą svogūną, nes tuomet įdaras nebus sausas. Taip pat įpilkite šiek tiek pieno. Paruoštų čeburekų įdaras bus ne tik labai skanus, bet taip pat ir sultingas.

Kopūstų ir maltos mėsos čeburekai: receptas

Jums reikės:

Taip pat skaitykite

Morkų tortas su mažesniu cukraus kiekiu
Morkų tortas su mažesniu cukraus kiekiu
2025-07-22
Kalmarų ir avinžirnių troškinys – ypatingai vakarienei
2025-06-04
Vištienos sriuba
Vištienos sriuba – dubenėlis jaukumo
2025-10-02
Šokoladinis pyragas su raudonųjų apelsinų glajumi
Šokoladinis pyragas su raudonųjų apelsinų glajumi
2025-08-29
  • 1 baltagūžio kopūsto
  • 500 g kiaulienos faršo
  • 1 svogūno
  • 2 valg. š. pieno
  • Druskos ir maltų juodųjų pipirų (pagal skonį)
  • 0,25 arb. š. saldžiosios paprikos miltelių
  • 100 g kvietinių miltų
  • 100 g džiūvėsėlių
  • 3 kiaušinių

Kaip gaminti?

Atskirkite viršutinius kopūsto lapus. Nuplaukite kopūsto galvą. Įdėkite į plastikinį maišelį. Įdėkite kopūstą į šaldiklį 4 valandoms.

Paruoškite įdarą. Nulupkite svogūną ir sutarkuokite smulkia trintuve. Įmaišykite į kiaulieną. Suberkite prieskonius, įpilkite pieno ir išmaišykite iki vientisos masės. Pusvalandį palaikykite šaldytuve.

Išimkite kopūstą iš šaldiklio. Palikite 40 minučių kambario temperatūroje, kol šiek tiek atitirps. Kopūsto galvą padalinkite į atskirus lapus.

Kiekvieną kopūsto lapą perlenkite per pusę. Nupjaukite viršutinę tankią dalį. Ant kopūstų lapų vidinės pusės dėkite mėsos įdarą ir tolygiai paskirstykite.

Faršą uždenkite kita kopūsto lapo puse. Suformuokite čeburekus.

Giliame inde išplakite kiaušinius su nedideliu kiekiu druskos, kol masė taps vienalytė. Pirmiausia kopūstų ruošinius apvoliokite kvietiniuose miltuose, o tada pamerkite į kiaušinių mišinį.

Apvoliokite džiūvėsėliuose. Įkaitinkite keptuvę su saulėgrąžų aliejumi. Sudėkite paruoštus čeburekus. Kepkite ant vidutinės ugnies iki auksinės rudos spalvos iš abiejų pusių.

Taip pat skaitykite

Lietinių blynų priedai ir jų žala organizmui
Šie lietinių blynų priedai laikomi pačiais nesveikiausiais mūsų organizmui
2025-08-28
Lašiša su pankoliais ir saulėje džiovintų pomidorų kuskusu
Lašiša su pankoliais ir saulėje džiovintų pomidorų kuskusu: viduržemio jūros dietos receptas
2025-08-25
Chačapuri: sakartvelietiška sūrio duona, kuri nustebins savo skoniu
Chačapuri: sakartvelietiška sūrio duona, kuri nustebins savo skoniu
2025-07-09
Greiti lavašo suktinukai su lašiša ir krabų lazdelėmis
Greiti lavašo suktinukai su lašiša ir krabų lazdelėmis
2025-06-25

Patiekite su naminiu grietinės padažu. Į grietinę suberkite smulkintą česnaką, smulkintus šviežius žalumynus ir prieskonius pagal skonį. Šis padažas puikiai dera prie paruošto užkandžio.

Nuotraukos asociatyvinės © Canva.

ŽYMOS:ČeburekaikopūstaiMalta mėsa

AutoriusRita Barčienė
Esu Rita Barčienė – dalinuosi receptais, kurie tinka ir kasdienai, ir ypatingoms progoms. Mėgstu atrasti naujus skonius, bet taip pat branginu tradicinius lietuviškos virtuvės patiekalus. Mano tikslas – įkvėpti Jus gaminti su meile ir be streso, kad virtuvė taptų malonia vieta eksperimentuoti ir džiaugtis rezultatais.

Rekomenduojami Video

Jums gali patikti

Orchidėjos - kaip laistyti ir prižiūrėti?
Sodas ir daržas

Auginate orchidėjas? Pasak specialistų šis triukas padės jų žiedams bujoti

Kurių vaisių negalima valgyti kartu: klaidos ruošiant salotas
Sveikata ir grožis

Kurių vaisių negalima valgyti kartu: klaidos ruošiant salotas

Jei jums daugiau nei 30 metų, pats laikas pradėti dažniau valgyti česnakus
Sveikata ir grožis

Jei jums daugiau nei 30 metų, pats laikas pradėti dažniau valgyti česnakus

Irina Masolė - 1
Gyvenimas

Nuo tremties iki žalio diržo: Irinos Masolės istorija apie valią, pradžią ir pasaulio čempionės paskolintus batus

5 priežastys, kodėl protingiems žmonėms sunku jaustis laimingais
Gyvenimas

5 priežastys, kodėl protingiems žmonėms sunku jaustis laimingais

ub.lt – įdomus ir gyvas portalas, skirtas visiems, mėgstantiems patikimą informaciją ir naudingus patarimus, paversiančius kasdienį gyvenimą lengvesniu. Skaitykite ir mėgaukitės!

Mūsų populiariausios

Sodas ir daržas
Namai ir patarimai
Sveikata ir grožis
Mokslas
Receptai

Bendradarbiaukime

Kontaktai

Sekite mus
@ 2025 Visos teisės saugomos
  • Kontaktai
  • Privatumo ir slapukų politika
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?