ub.lt

Naujienos, laisvalaikis, renginiai – ub.lt

  • Naujausios
  • Lietuva ir pasaulis
    • Ekonomika ir verslas
    • Lietuva
    • Pasaulis
    • Įdomu
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
    • Mokslas
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Horoskopai

ub.lt

Naujienos, laisvalaikis, renginiai – ub.lt

Search
  • Naujausios
  • Lietuva ir pasaulis
    • Ekonomika ir verslas
    • Lietuva
    • Pasaulis
    • Įdomu
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
    • Mokslas
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Horoskopai
Sekite mus
Titulinis » Receptai » Persikų padažas: saldžiarūgštis skonių šokis tinkantis viskam
Receptai

Persikų padažas: saldžiarūgštis skonių šokis tinkantis viskam

Rita Barčienė
Autorius Rita Barčienė
Publikuota: 2025-08-19
Komentarų: 0
2 min. skaitymo
Persikų padažas
Persikų padažas

Persikų padažas – tai universalus priedas, kuris praturtins jūsų mėgstamus patiekalus nepakartojamu saldžiarūgščiu skoniu.

Persikų padažas – receptas

Šis receptas yra idealus tiek kasdieniams, tiek ypatingiems valgiams ir puikiai dera su mėsa, sūriais ar net duonos užkandžiais.

Persikų padažas receptas

Ingredientai

  • 2 puodeliai persikų džemo
  • ½ puodelio obuolių acto
  • ⅓ puodelio tarkuoto krienų
  • 2 šaukštai Dižono garstyčių
  • ¼ šaukštelio juodųjų pipirų
  • ¼ šaukštelio kajeno pipirų

Kaip gaminti?

Taip pat skaitykite

Kourtney-kardashian-makaronai su sūriu ir šonine
Kourtney Kardashian makaronai su sūriu ir šonine
2025-07-15
Skanus ir naudingas gėrimas: vienu šūviu nušausite du zuikius!
Skanus ir naudingas gėrimas: vienu šūviu nušausite du zuikius!
2025-09-12
Kaip lengvai nulupti kiaušinį per kelias sekundes: valgyklos darbuotoja pasiūlė gerą būdą
Kaip lengvai nulupti kiaušinį per kelias sekundes: valgyklos darbuotoja pasiūlė gerą būdą
2025-09-13
Kiaušinienė su vandeniu – paprasta gudrybė, pakeisianti jūsų pusryčius
Kiaušinienė su vandeniu – paprasta gudrybė, pakeisianti jūsų pusryčius
2025-09-01
  1. Paruoškite ingredientus. Susirinkite visus reikalingus ingredientus ir pasiruoškite maišymo dubenį.
  2. Sumaišykite. Į dubenį sudėkite persikų džemą, obuolių actą, krienus, garstyčias, juoduosius pipirus ir kajeno pipirus. Viską kruopščiai išmaišykite, kol masė taps vientisa.
  3. Šaldykite. Perpilkite padažą į sandarų indą ir laikykite šaldytuve mažiausiai 2 valandas, kad skoniai susimaišytų ir sustiprėtų.

Kaip naudoti?

Šis padažas puikiai tinka tepti ant keptos vištienos ar kiaulienos, naudoti kaip užkandžių priedą su krekeriais ir sūriais arba tiesiog kaip pagardą prie daržovių.

Patarimai skanesniam persikų padažui

Jei norite šiek tiek aštresnio skonio, įpilkite dar šiek tiek krienų ar kajeno pipirų. Norint saldesnės versijos, pridėkite šaukštą medaus.

Persikų padažas yra puikus būdas suteikti naujų skonių jūsų įprastiems patiekalams. Paprastas paruošimas ir nuostabus skonis garantuoja, kad šis receptas taps jūsų mėgstamiausiu.

Persikų padažas taip pat puikiai tinka šventiniam stalui ar ypatingiems susibūrimams. Jį galite patiekti šalia šaltų užkandžių lentos, derinant su gurmaniškais sūriais, vytintu kumpiu ar traškiais krekeriais.

Saldžiarūgštis padažo skonis suteikia elegancijos ir išskirtinumo, todėl jis tikrai paliks įspūdį jūsų svečiams. Be to, šis padažas gali tapti ir išskirtine valgomąja dovana – tiesiog supilkite jį į dailų stiklinį indelį ir papuoškite kaspinu!

Nuotraukos asociatyvinės © Canva

Šaltinis: pauladeenmagazine.com

Taip pat skaitykite

Kreminiai ryžiai su pomidorais
Kreminiai ryžiai su pomidorais
2025-11-30
Ypatingai purūs rikotos blynai
Ypatingai purūs rikotos blynai
2025-07-15
Košerinis maistas ir gėrimai, kelias į sveikesnę ir sąmoningesnę mitybą.
Košerinis maistas ir gėrimai – skanus kelias į sveikesnę ir sąmoningesnę mitybą
2025-07-04
Klevų sirupe glazūruota lašiša: paprasta, gardu ir maistinga
Klevų sirupe glazūruota lašiša: paprasta, gardu ir maistinga
2025-07-09
ŽYMOS:PadažaiPadažo receptaspersikai

AutoriusRita Barčienė
Esu Rita Barčienė – dalinuosi receptais, kurie tinka ir kasdienai, ir ypatingoms progoms. Mėgstu atrasti naujus skonius, bet taip pat branginu tradicinius lietuviškos virtuvės patiekalus. Mano tikslas – įkvėpti Jus gaminti su meile ir be streso, kad virtuvė taptų malonia vieta eksperimentuoti ir džiaugtis rezultatais.

Rekomenduojami Video

Jums gali patikti

Veido odos valymo priemonės: kaip pasirinkti pagal odos tipą?
Sveikata ir grožis

Veido odos valymo priemonės: kaip pasirinkti pagal odos tipą?

Kaip derinti kaklo papuošalus
Gyvenimas

Kaip dėvėti kaklo papuošalus: patarimai, kaip pasiekti tobulą išvaizdą

braškių paruošimas žiemai
Sodas ir daržas

Braškės kitą sezoną derės dar gausiau, jei rudenį atliksite šiuos veiksmus: paruoškite braškes žiemojimui!

Kaip natūraliai kovoti su stresu? 7 veiksmingos technikos
Sveikata ir grožis

Kaip natūraliai kovoti su stresu? 7 veiksmingos technikos

Šaulio savybės
Horoskopai

Jei norite rasti bendrą kalbą su Šauliu, turite atsižvelgti į tam tikras šio Zodiako ženklo atstovų charakterio ypatybes

ub.lt – įdomus ir gyvas portalas, skirtas visiems, mėgstantiems patikimą informaciją ir naudingus patarimus, paversiančius kasdienį gyvenimą lengvesniu. Skaitykite ir mėgaukitės!

Mūsų populiariausios

Sodas ir daržas
Namai ir patarimai
Sveikata ir grožis
Mokslas
Receptai

Bendradarbiaukime

Kontaktai

Sekite mus
@ 2025 Visos teisės saugomos
  • Kontaktai
  • Privatumo ir slapukų politika
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?