Žyma: Riešutai

Salotos su kriaušėmis, riešutais ir mėlynuoju sūriu: stebinanti skonių kombinacija

Šis paprastas ir elegantiškas receptas su kriaušėmis, riešutais ir mėlynuoju sūriu ne…

Rita Barčienė

Kalcio šaltiniai be pieno produktų: ką verta žinoti?

Nuo vaikystės girdime, kaip svarbu vartoti pieno produktus dėl juose esančio kalcio,…

Rugilė Vainytė

Naudingiausi riešutai sergant cukriniu diabetu: ką rinktis ir kaip vartoti?

Sergant cukriniu diabetu, ypač 2 tipo, tinkama ir subalansuota mityba yra itin…

Rugilė Vainytė

Pistacijų lukštai ir jų panaudojimas sode

Pistacijų riešutai yra populiarus užkandis, bet kas nutinka su jų lukštais, kai…

Renata Lingienė

Avižiniai batonėliai – naudingas užkandis visai šeimai. Išbandykite receptą

Pastaruoju metu labai populiariais tampa grūdų batonėliai, kurie ne tik suteikia maistinių…

Rita Barčienė

Kurie riešutai patys maistingiausi ir turi didžiausią naudą mūsų organizmui?

Riešutai – tai ne tik skanus, bet ir ypač vertingas užkandis. Jie…

Rugilė Vainytė

Mėgstate kefyrą? Štai kaip gauti dar daugiau naudos iš šio pieno produkto

Kefyras, fermentuotas pieno produktas, garsėja savo probiotinėmis savybėmis ir teikiama nauda sveikatai.…

Rugilė Vainytė