Salotos su kriaušėmis, riešutais ir mėlynuoju sūriu: stebinanti skonių kombinacija
Šis paprastas ir elegantiškas receptas su kriaušėmis, riešutais ir mėlynuoju sūriu ne…
Kalcio šaltiniai be pieno produktų: ką verta žinoti?
Nuo vaikystės girdime, kaip svarbu vartoti pieno produktus dėl juose esančio kalcio,…
Naudingiausi riešutai sergant cukriniu diabetu: ką rinktis ir kaip vartoti?
Sergant cukriniu diabetu, ypač 2 tipo, tinkama ir subalansuota mityba yra itin…
Pistacijų lukštai ir jų panaudojimas sode
Pistacijų riešutai yra populiarus užkandis, bet kas nutinka su jų lukštais, kai…
Avižiniai batonėliai – naudingas užkandis visai šeimai. Išbandykite receptą
Pastaruoju metu labai populiariais tampa grūdų batonėliai, kurie ne tik suteikia maistinių…
Kurie riešutai patys maistingiausi ir turi didžiausią naudą mūsų organizmui?
Riešutai – tai ne tik skanus, bet ir ypač vertingas užkandis. Jie…
Mėgstate kefyrą? Štai kaip gauti dar daugiau naudos iš šio pieno produkto
Kefyras, fermentuotas pieno produktas, garsėja savo probiotinėmis savybėmis ir teikiama nauda sveikatai.…