Žyma: sriuba

Kukurūzų sriuba su vištiena

Kukurūzų sriuba su vištiena - ši švelni ir soti sriuba išsiskiria kreminiu,…

Vaida Bučinskienė

Šalta cukinijų sriuba

Šalta cukinijų sriuba - tai gaivi ir lengva sriuba, kurios pagrindą sudaro…

Vaida Bučinskienė

Vištienos sriuba – dubenėlis jaukumo

Vištienos sriuba - ši klasikinė vištienos sriuba yra šildanti, kvapni ir jauki,…

Vaida Bučinskienė

Kreminė žiedinių kopūstų sriuba

Kreminė žiedinių kopūstų sriuba - tai švelni, kreminės tekstūros sriuba, išsiskirianti subtiliu…

Vaida Bučinskienė

Kodėl verdant sriubą nereikėtų jos pervirti?

Nuo vaikystės mums buvo sakoma, kad sriubos yra labai sveika. Ir tai tikra…

Rita Barčienė

Gastroenterologė įvardijo 3 kenksmingiausias sriubas ir papasakojo, kuri yra naudingiausia

Gydytoja  įvardijo 3 sriubas, kurios gali būti žalingos sergantiems virškinamojo trakto ligomis.…

Rugilė Vainytė

Trinta morkų sriuba su imbieru

Trinta morkų sriuba su imbieru - ši švelnios konsistencijos sriuba pasižymi gaiviu…

Vaida Bučinskienė

Trinta moliūgų sriuba su žaliosios citrinos sultimis

Trinta moliūgų sriuba su žaliosios citrinos sultimis - ši sriuba stebina švelniu,…

Vaida Bučinskienė

Trinta brokolių sriuba

Trinta brokolių sriuba - soti, bet neapsunkinanti, švelnaus skonio, kreminės tekstūros sriuba.…

Vaida Bučinskienė

Trinta burokėlių sriuba su pomidorais

Trinta burokėlių sriuba su pomidorais - ši sriuba pasižymi sodriu ir švelniu…

Vaida Bučinskienė

13 patarimų, kaip pasigaminti geriausią naminę sriubą

Sriubos virimas – tai ne tik gardaus patiekalo kūrimas, bet ir terapinis…

Rita Barčienė

Raudonųjų lęšių ir moliūgų sriuba

Raudonųjų lęšių ir moliūgų sriuba - ši švelni ir soti sriuba išsiskiria…

Vaida Bučinskienė

Makaronų ir pupelių sriuba su daržovėmis

Makaronų ir pupelių sriuba su daržovėmis - tai spalvingas daržovių, pupelių ir…

Vaida Bučinskienė

Trinta grybų sriuba

Trinta grybų sriuba - ši kvapni ir švelni grybų sriuba išsiskiria giliu,…

Vaida Bučinskienė

Vietnamietiška jautienos sriuba

Vietnamietiška jautienos sriuba - ši kvapni ir sielą šildanti pho sriuba sukurta…

Vaida Bučinskienė

Virtuvės šefas atskleidė kaip išsirinkti geriausią mėsą sultiniui. Išbandykite ir receptą

Kad sultinys būtų tobulas - mėsa yra esminis jo komponentas, tiesiogiai įtakojantis…

Rita Barčienė

Dilgėlės – aukso šaltinis mūsų organizmui. Išbandykite gardų patiekalą

Dilgėlės – tai ne tik pavasarį bundančios gamtos simbolis, bet ir tikras…

Rita Barčienė

Pasak maisto saugos specialistų – šių grybų geriau nedėkite į sriubą

Greičiausiai kiekvienam patinka kvapni grybų sriuba. O jeigu grybai dar ir pačių…

Rugilė Vainytė

Lęšių sriuba su kopūstais ir rūkytu kumpiu

Lęšių sriuba su kopūstais ir rūkytu kumpiu - tai šilumos ir skonio…

Rita Barčienė